Forssan Energia yhdistyy emoyhtiö Sallila Energiaan

Forssan Energia Oy:n liiketoiminnot yhdistetään emoyhtiö Sallila Energia Oy:öön kokonaissulautumisella 30.6.2024.

Kyseessä on konsernin sisäinen järjestely, jonka tavoitteena on selkeyttää konsernirakennetta sekä yhtenäistää ja tehostaa toimintoja. Kaikki Forssan Energia Oy:n asiakas- ja muut sopimukset ja niihin perustuvat oikeudet ja velvoitteet siirtyvät yhdistymisessä Sallila Energia Oy:lle ja asiakkaat saavat sähkönsä jatkossakin samasta konsernista. Asiakkailta ei edellytetä toimenpiteitä.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin yhdistymisestä:

https://www.forssanenergia.fi/asiakaspalvelu/forssan-energia-yhdistyminen/

Asioi sähköisesti

Verkkosivuillamme ja Online-palvelussamme voit hoitaa monenlaisia asioita sähköisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Puhelimitse meidät tavoittaa aukioloaikoina. Henkilökohtainen asiointi toimistolla vain ajanvarauksella.

Kirjaudu OnlineenVaraa aika

Pienilläkin teoilla on suuri merkitys

Energiansäästö on kaikkien asia

Korkeat sähkön myyntihinnat sekä huoli energian saatavuudesta koskettavat meitä kaikkia. Energiansäästö on noussut yhä merkittävämpään rooliin ja siitä hyötyvät kaikki. Pieninkin toimenpitein on mahdollista saada säästöä sähkölaskuun, vähentää ympäristövaikutuksia ja pienentää energian saatavuuteen liittyviä riskejä.

Kokosimme avuksesi joukon helppoja arjen toimenpiteitä, joilla energiansäästö onnistuu vaivattomasti.

https://www.forssanenergia.fi/energiansaasto/

Mikä on datahub?

Helmikuussa otettiin käyttöön keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä datahub. Suomen kaikkiaan 3,6 miljoonan sähkönkäyttöpaikan tiedot siirrettiin sähkömarkkinalain mukaisesti yhteiseen järjestelmään, jota käyttää noin sata sähkönmyyjää ja yli 80 jakeluverkkoyhtiötä. Datahubia hallinnoi Fingrid Datahub Oy, joka on Fingridin tytäryhtiö.

Sähkösopimuksiin, sähkönkäyttöpaikkaan ja sen kulutukseen liittyvät tiedot ovat entistä nopeammin eri toimijoiden saatavilla, mikä näkyy nopeampana ja sujuvampana asiakaspalveluna. Yhteinen järjestelmä antaa myös mahdollisuuden uudenlaisten sovellusten kehittämiseen sähkönkäyttäjien hyödyksi muun muassa energiansäästöön ja kulutuksen seurantaan.

Sähkömarkkinoiden tietojenvaihto tapahtuu datahubin kautta. Tämä ei vaikuta käsiteltäviin tietoihin, ja jatkossakin tiedot välitetään luotettavasti sekä turvallisesti eri osapuolten välillä datahubin kautta.

Keskitetyn tiedonvaihdon yksikön käyttöönoton myötä asiakkaat yksilöidään luotettavasti henkilötunnuksella (kuluttaja-asiakkaat) tai y-tunnuksella (yritykset). Yhteisten asiakastietojen (nimi, henkilötunnus, postiosoite sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite) pääasiallinen päivitysvastuu keskitettyyn järjestelmään on asiakkaan sähkönmyyjällä.

Katso video

Forssan ja Sallilan sähköyhtiöiden asiakaslehti

Lieke

Lieke-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikille asiakkaillemme. Täältä voit lukaista uusimman Liekkeen tai selata vanhoja numeroita.

Lieke-arkistoon

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa ajankohtaisista asioistamme

Uutiskirjeen tilaajana saat:

  • Mielenkiintoisia artikkeleita
  • Tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tapahtumistamme