Voit siirtää nykyisen Forssan Energian sähkösopimuksesi uuteen kotiisi. Sähkösopimus jatkuu uudessa kodissasi samoilla ehdoilla ja hinnoilla.

Joskus voi olla myös tarvetta aloittaa uusi sopimus ennen vanhan päättämistä. Olemme huomioineet tämän ja voitkin pitää saman sopimuksen voimassa kahdessa eri käyttöpaikassa enintään 30 vuorokauden ajan. Voimassaoleva sopimus voidaan siirtää uuteen asuntoon, jos se on voimassa toistaiseksi tai jos määräaikaista sopimusta on jäljellä vähintään 4 kuukautta.

Sähkösopimus laitetaan voimaan aina uuden käyttöpaikan siirtotuotteen mukaisesti. Eli jos vanhassa käyttöpaikassasi on käytössä yleissähkö ja uudessa puolestaan kausisähkö, muutamme sopimuksen vastaamaan ko. siirtotuotetta. Tämä saattaa aiheuttaa muutoksia hinnoittelurakenteeseen, mutta hintataso pysyy samana kuin mitä se on ollut. Uudet hinnat voit tarkistaa joko asiakaspalvelustamme tai sähkönmyyntisopimuksen vahvistusilmoituksesta.

Huomaathan, että tällä lomakkeella et voi päivittää osoitetietoja, jos et ole tekemässä uutta sähkösopimusta tai päättämässä nykyistä sopimustasi. Mikäli haluat ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksesta, voit tehdä sen tällä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.