Epun jengi on Sallila Energia Oy:n ja Forssan Energia Oy:n yhteinen lastenkerho, joka on suunnattu 3–12-vuotiaille lapsille. Liittyessään Epun jengiin jäseneksi lapsi saa tervetuliaiskirjeen ja jäsenkortin sekä syntymäpäivänään pienen lahjan.

Epun jengin jäsenyys edellyttää, että lapsen osoitteessa on voimassa oleva sähkönmyyntisopimus Sallila Energia Oy:n tai Forssan Energia Oy:n kanssa.

Liittyminen

Huoltaja voi liittää lapsensa Epun jengiin täyttämällä liittymislomakkeen.

Liittyminen edellyttää, että huoltaja antaa suostumuksensa omien sekä lapsensa henkilötietojen käsittelyyyn sekä pienen yllätyksen toimittamiseen lapselle postitse.

Liity jengiin

Muutokset ja irtisanominen

Lapsen ajantasaisten tietojen päivitys on huoltajan vastuulla. Huoltajan tulee ilmoittaa lapsen tietoja koskevat muutokset Sallila Energia Oy:lle.

Mikäli Sallila Energia Oy:n tai Forssan Energia Oy:n sähkönmyyntisopimus lapsen osoitteessa päättyy, irtisanoutuu lapsen jäsenyys automaattisesti.

Huoltajalla on oikeus irtisanoa lapsen jäsenyys milloin tahansa. Jäsenyyden päättämisestä tulee toimittaa kirjallinen irtisanomisilmoitus Sallila Energia Oy:lle joko postitse tai sähköpostilla. Epun jengin jäsenyys päättyy automaattisesti kun lapsi täyttää 12 vuotta.

Muuta tärkeää

Sallila Energia huolehtii asianmukaisesti Epun jengin jäsenten henkilötietojen käsittelystä ja säilyttämisestä.

Epun jengin kehityksestä ja ylläpidosta vastaa Sallila Energia Oy. Sallila Energialla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Epun jengin sääntöjä. Olennaisista ja merkittävistä muutoksista ilmoitetaan lapsen huoltajalle etukäteen. Mikäli huoltaja ei näitä muutoksia hyväksy, tulee hänen irtisanoa lapsen Epun jengin jäsenyys.

Sallila Energia noudattaa Epun jengin sisällössä kuluttajansuojalakia ja hyvää markkinointitapaa koskien alaikäisiin kohdistettua markkinointia.

Rekisteriseloste