Reskontramme on siirtynyt 1.12.2022 alkaen Ropo Capital Oy:lle.

Laskun lähettäjä on jatkossakin Forssan Energia Oy, mutta kumppanuuden myötä laskulla näkyvä tilinumeromme on muuttunut. Uusi tilinumeromme on: FI85 1691 3000 0244 51. Päivitäthän uuden tilinumeron tarvittaessa verkkopankkisi maksupohjaan. Muutos ei vaadi toimenpiteitä suoramaksu- tai e-laskuasiakkailtamme, sillä näiltä laskuilta maksut menevät automaattisesti oikealle tilille.

Huomioithan laskun maksamiseen ja eräpäivään liittyvissä kysymyksissä uudet, laajennetut aukioloajat sekä muuttuneet yhteystiedot. Jatkossa käytössäsi on mm. Ropo Online -palvelu, jossa voit hoitaa laskuasioitasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Jos sinulla on kysyttävää laskun sisällöstä tai muista sähkönkäyttöön liittyvistä asioista Forssan Energian asiakaspalvelu palvelee sinua entiseen tapaan.

Ropo Capital Oy:n muut yhteystiedot ovat:

Puh. 09 4246 1337 (avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15)

email forssanenergia@ropocapital.fi

Sähköiset e-laskumuistutukset

Yhtiössämme on käytössä sähköiset e-laskumuistutukset. E-laskumuistutuksia tukevat tällä hetkellä seuraavat pankit: OP, Danske Bank, S-pankki ja Ålandsbanken. Muiden pankkien e-laskuasiakkaille maksumuistutukset toimitetaan edelleen paperilaskulla.